Метални оградни профили

вторник януари 12, 2021 |

 

Силните, надеждни и издръжливи огради от метални профили, ще станат модерна алтернатива на оградите от дърво, бетон и др. Изработени от поцинкована стомана, оградите от метални профили не се страхуват от температурни промени, парещо слънце, дъжд или силни пориви на вятъра. Такъв тип ограда е готова да ви защитава в продължение на години, без да изисква в замяна усилия и средства, за да се грижите за конструкцията. Днес металната ограда е най-добрият избор за тези, които искат да получат перфектната защита на достъпна цена, усещайки всички силни страни на висококачествен продукт.

ПРАКТИЧНОСТ

Такава ограда е надеждна преграда срещу проникване, любопитни очи, както и отрицателното въздействие на външната среда. В същото време, поради пролуките между профилите на оградата, се осигурява нормална циркулация на въздух.

УСТОЙЧИВОСТ

Оградите, изработени от метални профили, имат отлична устойчивост на всякакви агресивни влияния на околната среда: те не избледняват на слънце и са устойчиви на резки температурни промени и валежи.

ЕСТЕТИКА

Оградата от метални профили има класически и естетичен вид. Такава ограда облагородява участъка и подчертава добрия вкус на собственика му.

НАДЕЖДНОСТ

Металните профили за ограда са покрити с полимерно покритие, което ги предпазва от корозия. Почиства се лесно от прах и мръсотия, а отделните елементи могат лесно да бъдат заменени с нови в случай на повреда.

За да направите окончателния избор, „на живо“, за да видите метални образци, да оцените външната привлекателност на металните профили в различни покрития, предлагаме да посетите складовата ни база на адрес: гр. Шумен, бул. „Симеон Велики“ №12А.