el’PORTA – стилни врати с италиански характер

събота март 6, 2021 |

el’PORTA – стилни врати с италиански характер

Вратите El PORTA са пример за красота и изтънчен стил в перфектна комбинация с най-високото ненадминато качество. Производителят е въплътил всички най-нови оригинални дизайнерски идеи в своите продукти.

Всички врати от руската фабрика el’PORTA са направени на модерно немско и италианско оборудване на базата на висококачествени ламели, които са създадени и внимателно подбрани от висококвалифицирани специалисти на компанията от руски суровини. Контролът на качеството винаги присъства на абсолютно всички последователни етапи от производството на дървени изделия. Този подход при производството на продукти ви позволява да се съобразите с всички установени правила и изисквания за рязане, обработка и сушене на дървесина, производството на белен фурнир и залепването му в едно парче панел, монтаж и облицовка на крилото на вратата. Крайният резултат е изключителен, с имитация на шарка от естествено дърво, модерни висококачествени естетически врати от елитен клас в европейски стил.

Конструктивни материали за врати el’PORTA

Интериорните врати „El Porta“ се произвеждат от висококачествен и високотехнологичен материал като LVL-дървен материал, украсени с уникално иновативно покритие – еко фурнир.

LVL-профил е структурен, високоякостен, модерен материал, получен чрез залепване на няколко тънки (3 мм) слоя от белен фурнир, в които влакната в съседните слоеве са успоредни. Този хомогенен материал не се деформира от екстремни температури и влага. Не гние и е устойчив на химикали.

Еко-фурнирът е многослоен, базиран на вакуумна технология, технологично усъвършенстван полимерен материал, получен чрез залепване на дървесни влакна със специален състав. Всъщност това е полипропиленов филм, направен от безопасни полимери, който имитира текстурата на естественото дърво по изключително правдоподобен начин. Той не се напуква, не избледнява на слънце и практически не се износва.

 Характеристики на вратите от фабриката El Porta

Крилата на вратите с дебелина 36 милиметра са направени на базата на висококачествен LVL профил. Панелът на вратата е издръжлив MDF, а покритието е екологичен еко фурнир. Первазите са телескопични, покрити с PVC в цвета на продукта. Вложката на продуктите – прозрачно стъкло и декоративен сатен, както и цветни корнизи на марката Metalline.

Основно преимущество на вратите от el PORTA е, че всички те са направени по специална производствена технология „без ръбове“, която осигурява дълги години интензивна употреба, като напълно премахва възможността от обелване на декориращото фолио. Друга важна характеристика е уникалното полипропиленово покритие, произведено в Япония.

Предимства на вратите от производителя el PORTA

Модерните врати „El Porta“, изработени от висококачествени руски и вносни материали, имат следните предимства:

 • Модерен представителен външен вид;
 • Висока здравина и издръжливост на конструкцията (вратите изглеждат като нови дори след много години интензивна употреба);
 • Екологичност (продуктите не отделят абсолютно никакви токсични и вредни вещества във въздуха);
 • Устойчивост на изкривяване и деформация през целия период на експлоатация;
 • Устойчив
  ост на влага, екстремни температури и UV лъчи;
 • Отлична звукоизолация и ниска топлопроводимост;
 • Устойчивост на химически активни вещества;
 • Трайност (експлоатационният живот е неограничен);
 • Лесна поддръжка и монтаж;
 • Доста широка гама от модели.

 Основни серии врати El Porta

Гамата модели врати El Porta включва няколко ексклузивни колекции – Lengo, Vetro и Porta. Всички продукти от тези колекции са направени в светли, сиви, кафяви и почти черни цветове. Много модели на колекциите са декорирани с безопасни бели, сиви и черни сатенени и стъклени вложки.

Стилните врати „elporta“ с италиански характер ще украсят абсолютно всеки модерен интериор.