ПОРАДИ ПОСТОЯНОТО ПОВИШЕНИЕ НА ДОСТАВНИТЕ ЦЕНИ, ОБЯВЕНИТЕ НА САЙТА ЦЕНИ МОЖЕ ДА НЕ СА АКТУАЛНИ! ЗА ИНФОРМАЦИЯ МОЖЕТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС НА ТЕЛ.+359899 998 887.

ДЮБЕЛИ с пирон за тухла

0.10 лв.0.28 лв.

Цена за бр.

Изчистване

Описание

PVC дюбели за закрепване на топлоизолационни плоскости

Пластмасовите дюбели за топлоизолация са предназначени за механично закрепване на топлоизолационни плоскости от експандиран и екструдиран пенополистирол. В зависимост от вида на основата, в която ще бъдат монтирани, дюбелите за топлоизолация се разделят основно на два вида дюбели за тухла – с пластмасов пирон и дюбели за бетон. Дюбелите с пирон служат за допълнително захващане на топлоизолационни плоскости към тухлени, газобетонни и други зидарии.
Дюбелирането на топлоизолацията започва с пробиването на дупки на точно определени места и съобразени с размерите на дюбелите. Те трябва да влязат в основата най-малко 5 см с цел да захванат максимално здраво към нея. Трябва да бъдат предвидени дюбели навсякъде, където се засичат три отделни листа от изолацията, както и в средата на всеки лист. Препоръчва се закрепване с не по-малко от 3 дюбела на лист, като дължината им се определя от дебелината на топлоизолационния слой.

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ

Плътност 0,9 g/cm³
Експлотационна температура -30°C – 60°C
Размери на шапката 57,8 mm
Разходна норма минимум 6 бр./м²

 

Допълнителна информация

Тегло Няма
РАЗМЕР (ММ):

10×160, 10×90, 10×110, 10×140, 10×180

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „ДЮБЕЛИ с пирон за тухла“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.