ПОРАДИ ПОСТОЯНОТО ПОВИШЕНИЕ НА ДОСТАВНИТЕ ЦЕНИ, ОБЯВЕНИТЕ НА САЙТА ЦЕНИ МОЖЕ ДА НЕ СА АКТУАЛНИ! ЗА ИНФОРМАЦИЯ МОЖЕТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС НА ТЕЛ.+359899 998 887.

АРТ БЕТОН – Декоративна Мазилка

24.00 лв.

Цена за бр.

Описание

ПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА:

Тип: Специфична циментова декоративна мазилка.

ОБЛАСТ НА ПРИЛОЖЕНИЕ: Натурална минерална мазилка за реализиране на различни декоративни ефекти в зависимост от техниката на полагане. За вътрешно и външно приложение.

СВОЙСТВА

· отлична адхезия към основата
· висока якост
· устойчивост на изтъркване
· водоустойчивост
· висока паропропускливост

ПОДГОТОВКА НА ОСНОВАТА

Преди нанасяне, повърхността трябва да е суха, твърда и добре почистена от прах, мазни петна и несвързани частици. При порьозни основи и основи с неравномерна структура е необходимо да бъдат обработени с ДЕНЕЛ ГРУНД.

ПОДГОТОВКА НА СМЕСТА

Една опаковка от 25 кг. се разбърква с 5,5 л. вода. В дълбок съд с гладки стени се налива точното количество вода за една опаковка, добавя се сухата смес на части и се разбърква с механична бъркалка, докато се получи хомогенна смес. Сместа се оставя да престои около 10 минути, след което се разбърква отново и е готова за употреба.

ПОЛАГАНЕ

Разтворът се нанася с метална маламашка върху основата на няколко слоя. Повърхността се структурира с помощта на различни инструменти до постигане на желания декоративен ефект. След изсъхване се нанася допълнително тониран транспарентен латекс ProGLAZЕS, който се претърква с помощта на пластмасов / каучуков ракел или гъба.

ПРЕПОРЪКА

Полагането да се извършва върху суха основа и температура от 5°C до 30°C. След употреба инструментите да се измият с вода.

Не се допуска добавяне на други материали.

РАЗХОДНА НОРМА

Приблизително 1,6 kг суха смес на 1 м² при дебелина 1мм.

ГОДНО ДО: 1 година от датата на производство

СЪХРАНЕНИЕ:

Да се съхранява на сухо и проветриво място

ОПАКОВКА

25кг книжна торба

Допълнителна информация

Тегло 25 kg
Размери 60 × 40 × 15 cm

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „АРТ БЕТОН – Декоративна Мазилка“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.