Ламинат CLASSEN BALLADE 8MM AC4/32 4V

27.99 лв.

Изчистване
Сравни
Код: CL_78981 Категории: , , ,

Описание

Ламинат Classen Ballade, произведен от немска компания с богат опит в прилагането на иновации, се счита за една от икономически най-успешните колекции в 32-ия клас. Това се дължи на високата якост, светлоустойчивостта, влагоотблъскването, шумопоглъщащите и естетическите характеристики, които ламинатът Classen Ballade проявява. Естественият му произход дава основание да се препоръча такова покритие дори в помещения за най-малките, а хигиенните му свойства и лекотата на грижа ще бъдат подходящи в санитарните и образователните институции.

Изключително устойчива повърхност, позволява да поставите тежки мебели върху ламинат Classen Ballade, да ходите в обувки с метални токчета. И нито един от тях няма да остави петна, вдлъбнатини или драскотини по повърхността на такова покритие. Акустичен комфорт, висока естетика и издръжливост – това са основните качества на немските покрития с широка цветова гама и разумна цена.

Колекция Ballade е идеално решение за малки помещения. Дървената конструкция, комбинирана с V-канал, прави пода много естествен. Тесните дъски оптически увеличават интериора. Високият клас абразия гарантира, че подът ще бъде в отлично състояние за много дълго време.

Галерия интериор: 

  • 37015 Смърч Chester | Ballade 8mm AC4 4V

  • 44841 Arkadia Pear | Ballade 8mm AC4 4V

  • 44842 Дъб Florida | Ballade 8mm AC4 4V

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Ламинат CLASSEN BALLADE 8MM AC4/32 4V“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *