PVC панелни керемиди 880/1095 керемиден мат

16.96 лв.

Цена за бр.

Сравни

Описание

Duramit PVC панелни керемиди са създадени, за да задоволят всеки каприз в света на съвременните покривни решения. Без значение дали ще се монтират на къщата, вилата, барбекюто или навеса, едно е сигурно Вие ще останете очаровани от функционалните свойства и предимства на системата. А ето и някои от тях:

  • Устойчивост на цвета – ПВЦ панелните керемиди Duramit са изработени от свеж материал, което ги прави надеждни и издръжливи във времето. За цвета се грижи АСА (Акрилонитрил Стирен Акрилат) покритието, този материал запазва цвета до 20 години, не е случайност, че се използва точно този материал (ACA) и в автомобилостроенето.
  • Температурна устойчивост – PVC панелните керемиди Duramit запазват техническите си качества в температурни амплитуди от -40 до +90 градуса.
  • Анти корозия – За разлика от металните и керамични покриви, PVC панелните керемиди Duramit не се поддават от действието на водата и не корозират.
  • Шумоизолация – Сравнени с металните покриви е доказано, че намаляват шума с 10-15%.
  • Електрическа изолация – Благодарение на материала от който се произвеждат PVC керемиди Duramit са напълни електронепроводими.
  • Околна среда – Всички елементи от PVC керемиди Duramit са на 100% РЕЦИКЛИРУЕМИ.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „PVC панелни керемиди 880/1095 керемиден мат“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *