Терасна дъска (Декинг) 27х142х4,0 м. – Сибирска Лиственица – сорт Норма

56.67 лв.

Цена за кв.м.

4 бр. в опак. = 2,272 м2

56 бр. опак. В пале = 127,232 м2

Описание

Сибирската лиственица е известна с феноменалната си устойчивост на влага. По якост (96 MPa) се конкурира с дъба. Поради повишеното съдържание на смола, сибирската лиственица практически не се атакува от насекоми, плесени и гъбички. А експлоатационният живот на терасната дъска, изработена от нея, надвишава 30 години.

Декингът е предназначена за използване на открито и на места с висока влажност. Следователно към него има специални изисквания. Трябва да е устойчив на влага и ултравиолетови лъчи. Дървесината от лиственица отговаря на тези изисквания. Настилката от лиственица има много забележителни свойства, включително:

  • Твърдост и издръжливост
  • Отлична устойчивост на гниене

Терасна дъска „Велвет“ е с  релеф от едната страна под формата на плътни надлъжни ребра с малка височина, които предотвратяват подхлъзване на краката. По този начин тази дъска е много практичен материал, който може да се използва на обществени места. Декингът се използва за подове в сауни, площи в близост до басейни и всякакви тераси, изложени на атмосферни влияния и високо съдържание на влага. Лиственицата издържа добре на гниене в продължение на много години. 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Терасна дъска (Декинг) 27х142х4,0 м. – Сибирска Лиственица – сорт Норма“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.