ПОРАДИ ПОСТОЯНОТО ПОВИШЕНИЕ НА ДОСТАВНИТЕ ЦЕНИ, ОБЯВЕНИТЕ НА САЙТА ЦЕНИ МОЖЕ ДА НЕ СА АКТУАЛНИ! ЗА ИНФОРМАЦИЯ МОЖЕТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС НА ТЕЛ.+359899 998 887.

Дървена КАСА ЗА ВРАТА 38х65х2060 мм

17.18 лв.

Цена за бр.

Описание

Продукт от иглолистна слепена дървесина – елемент от конструкцията на интериорни врати. Изработен от масивен иглолистен материал с естествен цвят без покритие.

Когато избирате продукт от масивно дърво, важно е да знаете, че това е „жив“ материал. Той „диша“ и може да се трансформира, напука и изкриви при неправилна употреба и под влияние на неподходящи условия на околната среда. За да се избегне това, трябва да се спазват редица условия за транспортиране и обработка:

  • Възможно е да се започне монтаж само след като са завършени всички довършителни работи в помещението, които значително влияят върху влажността на въздуха в помещението. Помещението трябва да бъде напълно вентилирано. Относителната влажност в помещението не трябва да надвишава 70%.
  • Преди монтажа, без да се отстранява оригиналната опаковка, се препоръчва продуктът да се аклиматизира в помещението поне 3-4 дни.
  • Защитното и декоративно покритие върху продукта трябва да се нанесе в рамките на 24 часа след отстраняването на оригиналната опаковка.
  • Преди нанасяне на боята продуктът трябва да се грундира на 2 слоя (след всеки слой продуктът трябва да се остави да изсъхне)
  • След нанасяне на грундовите слоеве е необходимо продукта да се покрие с лак (най-малко 2 слоя)

ВАЖНО! При нанасяне на покрития трябва да се обърне специално внимание на внимателната обработка на крайните участъци, технологичните канали и ръбовете. Именно чрез тях дървото най-активно абсорбира или отделя влага.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Дървена КАСА ЗА ВРАТА 38х65х2060 мм“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.