АНТИЛЕД МАТЕРИАЛ ROCKMELT MIX ТОРБА 20КГ

21.80 лв.

Цена за бр.

Изчерпан

Сравни
Код: CL_57277 Категория:

Описание

Предназначение:

Антилед материал Rockmelt Mix е предназначена за обработка на пешеходни зони, тротоари, пътища, вътрешни територии, стълбища, рампи. Ефективен за отстраняване на значителни снежно-ледени образувания.

Състав и свойства:

Произвежда се на базата на гранулиран натриев хлорид, калций и/или магнезий, съчетани в оптимално съотношение. Безвреден за растения, обувки и настилки. За използване в града и домакинствата.

Материалът е пожаро- и взривобезопасен, не съдържа тежки метали и други примеси, вредни за хората и животните. Не образува токсични съединения във въздуха и отпадните води.

Мерки за безопасност:

Оказва умерено дразнещо действие за кожата и лигавиците. Не яжте. В случай на контакт с очите, изплакнете незабавно с обилно количество вода. При работа с материала се препоръчва използването на ръкавици.

Съхранение:

Пазете от деца и домашни любимци, в здрави опаковки, в покрити помещения, които предпазват от навлизането на влага. Материалът е хигроскопичен, за да запази потребителските си свойства, опаковката трябва да се затваря плътно след всяка употреба.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „АНТИЛЕД МАТЕРИАЛ ROCKMELT MIX ТОРБА 20КГ“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *